Maak professionele video's

Met de Iveo app

PROBEER IVEO 1 MAAND GRATIS

Maak video’s in een handomdraai

Iveo helpt je stap voor stap met het maken van je video. Door het stappenplan in de app te volgen, weet jij precies wat je moet filmen. Elke stap is voorzien van tips om nog betere beelden te maken. Met een druk op de knop worden jouw beelden automatisch verwerkt tot een professionele video. 

Jouw eigen huisstijl

Al je video’s worden automatisch voorzien van je eigen huisstijl. Jouw logo zichtbaar in beeld zorgt voor een professionele indruk.

Gestabiliseerde video's

Door onze unieke software worden jouw videobeelden automatisch gestabiliseerd voor een nog mooier resultaat.

Muziek onder je video's

Uit verschillende audiomoods kies je de perfecte muziek voor jouw video’s. Zo breng je de sfeer van de woning het beste over.

Jouw kantoor, beter zichtbaar

Om gezien te worden op het internet wordt video steeds belangrijker. Ook voor jou als makelaar is het belangrijk om zichtbaar te zijn. Hoe meer mensen jou kennen, hoe meer huizen je kan verkopen. Video’s zijn hiervoor uitermate geschikt omdat deze veel bekeken worden op Funda en veel gedeeld worden in sociale netwerken. Alle video’s die je maakt worden daarom voorzien van jouw eigen huisstijl.

Ook aan de slag met Iveo?

Probeer nu een maand gratis!

Persoonlijk dashboard

In jouw persoonlijke online dashboard vind je een handig overzicht van al je video’s. Ook voeg je hier extra gebruikers toe en pas je gemakkelijk je abonnement aan.

→ ga naar Dashboard

Deel je video’s

Als je video klaar is, kun je deze via het dashboard downloaden. Upload de video vervolgens op je eigen website, Funda, Youtube en andere sociale media.

Veel gestelde vragen

Is de kwaliteit van smartphone camera's wel goed genoeg?

Jazeker! De nieuwste smartphones bevatten steeds betere camera’s waarmee prachtige video’s kunnen worden gemaakt. Bijna niet te onderscheiden van traditionele camera’s.

Op welke smartphones kan ik Iveo gebruiken?

Iveo is te gebruiken op iPhones en iPads vanaf iOS 8.0 en alle Android Smartphones vanaf Android 4.0. De versie die op jouw smartphone draait, kan je vinden onder instellingen.

Hoe kan ik nóg mooiere video's maken?

Het is mogelijk om je smartphone te upgraden met handige tools. Denk aan opklikbare groothoeklenzen, stabilizers en andere accessoires. Kijk voor het speciaal geselecteerde assortiment op de Iveo webshop.